26 Ağustos 2014 Salı

DURU VE YAĞIZCIĞIMIN DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ

Canım Durucuğum ve Kardeşi Yağız'ın ertelenen doğumgünü partileri için bir haftalık koşuşturmacalı ama bir o kadar da zevkli hazırlıklarını doğum gününden 2 gün önce tamamladık. Anne ve baba da dahil olmak üzere tüm ekip çalıştık, hatta çocuklar bile bize katıldı. Anne ve güzel Durucuğumun zevkli seçimleri ile ortaya çok hoş sonuçlar çıktı.


Lavanta ile doldurduğumuz şişeleri çocukların resimleri ile süsledik, böylece misafirler için hoş sürpriz oldu hem de çok şık durdu.


Yenilebilir gofret plakaya baskı alarak oluşturduğum kurabiyeler ile çocukların beğendiği çizgi film kahramanları bire bir kurabiyelere geçmiş oldu.


Duru'nun sınıf arkadaşlarına hediye etmek üzere sipariş verdiği pony temalı sabunlar iki renk çalışıldı, koku olarak doğal bebek sabunu kokusu kullanıldı cve özellikle içi gözüken asetat kutularda sunum yapıldı.


Ve tabi partilerin olmazsa olmazı : jelibon ağacı :) bir anda çocukların istilasına uğrayışını ve aynı anda tamamen tükenmesini izlemek, çocukların neşeli kahkahalarıyla birlikte, büyük keyifti :)

Son olarak Duru ve annesinin isteği üzerine Yağız ve Duru' nun konseptine uygun olarak tabak ve bardakları tasarladığımız etiketler ile süsledik. 
Benim da davetli olduğum bu yaş günü partisinde çocukların neşeli çığlıkları ve koşuşturmaları tüm yorgunluğumu aldı. Canlarıma mutlu bir ömür dilerim doğum gününüz kutlu olsun :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder